Bouwonderneming Verheyden biedt meer dan 45 jaar (ver)bouwervaring in de Vlaams-Brabantse provincie


 Contacteer ons   0477 27 09 09

RUWBOUW VOOR NIEUWBOUWWONINGEN VAN A TOT Z

Een nieuwbouwwoning realiseren is geen sinecure. Om er zeker van te zijn dat uw nieuwbouw uiteindelijk evolueert naar uw droomhuis, doet u best beroep op een echte vakman die u begeleidt van A tot Z.

Bij Bouwonderneming Verheyden zijn we al meer dan 50 jaar bezig waardoor we van aanpakken weten als het aankomt op uw residentieel nieuwbouwproject. Het uitvoeren van de nodige grondwerken en de graafwerken voor (het gieten van) kelders, worden dankzij onze vakkennis en ervaring een koud kunstje. Verder verzorgen we de betonwerken en het metselwerk voor de wanden van uw ruwbouw en ook de constructie van uw dak nemen we voor onze rekening (inclusief houtskelet). Daarna maken we de volledige ruwbouw winddicht zodat uw woning bestand is tegen de grillen van het Belgisch klimaat. De uiteindelijke afwerking van uw nieuwbouw laten we over aan gespecialiseerde aannemers. 

Neemt u graag uw bouwplannen door met ons? Contacteer ons vrijblijvend via het nummer 0477 27 09 09 voor het maken van een afspraak. 

Referenties